souterrain 3 Corps de Garde.jpeg
souterrain 1 Corps de Garde.jpeg
souterrain 2 Corps de Garde.jpg

Souterrain

In het souterrain komt de rijke historie van Hotel Corps de Garde volledig tot bloei. De oude stadsmuur uit de 13e en 14e eeuw van bijna een meter dik zijn nog goed zichtbaar. Dit historisch stukje Groningen is volledig gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Deze ruimte leent zich perfect voor vergaderingen, teamactiviteiten, borrels of een privédiner.

Graag gaan we met u het gesprek aan om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen. Mocht u eens een kijkje willen nemen in het Souterrain of meer informatie willen opvragen neem dan via de contactpagina contact met ons op.

 

Brasserie

In onze Brasserie serveren wij een overheerlijk ontbijt en een verse lunch, maar het is ook mogelijk om met een gezelschap in onze Brasserie te dineren. Samen met u zult onze Chef Aleth Split een overheerlijk menu samenstellen en ervoor zorgen dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Graag gaan we met u het gesprek aan om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen. Mocht u eens een kijkje willen nemen in onze Brasserie dan bent u natuurlijk van harte welkom of neem via de contactpagina contact met ons op.