Gerechten Corps de Garde.png
Salade Corps de Garde.png

Diner

In zowel hotel Corps de Garde als hotel Halbert staan goed, rijk en eerlijk eten centraal. Kom je met een groep dineren? Dan kun je een aanvraag doen in hotel Corps de Garde, waar chef Aleth Split met zijn team een menu samenstellen, passend bij jouw wensen.
 

Restaurant Blumé

Voor een culinaire avond kun je terecht in restaurant Blumé, gevestigd in hotel Halbert. Waar we herkenbare smaken op een verrassende manier integreren en zo een onvergetelijke fine dining ervaring creëren. Blumé is opgenomen in de Michelin Gids

Blumé is beleven. Hier creëert Chef-Kok Henrice Dijks met seizoensinvloeden en eerlijke producten uit eigen tuin een onvergetelijke reis. Laat je bij elke gang meenemen een ongekend goede samenhang van ingrediënten en opbouw van verschillende gerechten en geniet bij elke hap van smaakexplosies.

Reserveer nu

 

Café Tjall

In Café Tjall, ook gevestigd in hotel Halbert, serveren we je favoriete drankje met liefde, zorg en aandacht. Hier kom je even tot rust, voel je hoe het is om in het moment te leven en nemen we je mee in onze visie op tijdloos genieten.

Meer over Tjall