Boek nu je paasbrunch
Hotel Corps de Garde
image

Boek nu je paasbrunch

Wie Pasen zegt, zegt brunchen.

Bij ons in De Brasserie kunt u terecht vanaf 12.00 uur om te genieten van een heerlijke paasbrunch op zowel eerste als tweede Paasdag.

Kom langs en laat u verwennen! 

€ 39,95 voor volwassenen.
€ 19,95 voor kinderen t/m 12 jaar.

Inclusief koffie, thee, en een mimosa vooraf!

Reserveer nu alvast een tafel door te bellen naar +31 50 314 5437 of stuur een mail naar info@hotelcorpsdegarde.nl

Burgers&Beers.jpg

De Brasserie

Een vers en ambachtelijk bereid ontbijt, uitgebreide lunch, een heerlijke cappuccino of een lokaal biertje met een van onze authentieke burgers. De hele dag kun je bij De Brasserie terecht voor een moment voor jezelf óf om heerlijk samen te zijn. Hier begin je de dag goed, kom je even tot rust tijdens je avonturen in onze mooie stad of sluit je de dag in stijl af. Hier proef je onze liefde voor goed, eerlijk en lokaal eten en fijn gezelschap.

Lees meer 

Restaurant Blumé

Samenzijn en herinneringen maken is belangrijk. En dat voel je ook terug in ons fine dining restaurant Blumé. Wanneer je bij Blumé komt eten, ben je er echt eventjes uit. Hier staat de tijd stil en word je compleet in de watten gelegd. Hier proef je Groningen, waar de natuur een grote bron van inspiratie vormt.

Blumé is beleven, met elkaar. Een culinaire ervaring die menig Grunninger al omver heeft geblazen. Iets wat ook buiten de stadsmuren niet onopgemerkt is gebleven. Chef Henrice Dijks is – met de voorloper van Blumé (Bistro ’t Gerecht) – door meerdere experts benoemd als Michelin Experience en kreeg een vermelding in de MICHELIN Gids.

Maak hier uw reservering