Boek nu je paasbrunch
Hotel Corps de Garde
image

Boek nu je paasbrunch

Wie Pasen zegt, zegt brunchen.

Bij ons in De Brasserie kunt u terecht vanaf 12.00 uur om te genieten van een heerlijke paasbrunch op zowel eerste als tweede Paasdag.

Kom langs en laat u verwennen! 

€ 39,95 voor volwassenen.
€ 19,95 voor kinderen t/m 12 jaar.

Inclusief koffie, thee, en een mimosa vooraf!

Reserveer nu alvast een tafel door te bellen naar +31 50 314 5437 of stuur een mail naar info@hotelcorpsdegarde.nl

Ontbijt.jpg
Burgers&Beers.jpg
DinerCorps.jpg

De Brasserie

Ontbijt

Rustig ontwaken in de mooiste stad van het noorden. Het zachte zonlicht op je gezicht, tijd voor een verfrissende douche. Dit wordt een goede dag! En om de dag extra goed te beginnen, geniet je in alle rust van een heerlijk versbereid ontbijt in De Brasserie, dat met aandacht en liefde is samengesteld door onze chef. Hier proef je lokale en eerlijke producten, direct aan tafel geserveerd.
Dus neem je tijd, laat je verrassen en geniet!

Doordeweeks tussen 7.00 en 10.30 uur en in het weekend tussen 8.00 en 11.30 uur.


Lunch

Lekker happen doen we ook ’s middags. Want vanaf 12.00 uur kun je bij ons terecht voor een uitgebreide lunch van de kaart. Wat dacht je van onze specialiteit de Garde Burger, een Groninger mosterdsoep of een van onze heerlijke sandwiches? Neem je tijd, er is voor iedereen een perfect gerecht.

Onze favoriet? Dat moet toch wel het CDG 12-uurtje zijn. Een complete en uitgebreide lunch, met luxe en ambachtelijke producten. Perfect voor als je niet kan kiezen.

Bekijk hier onze lunchkaart

 

Diner

In De Brasserie staat goed, rijk en eerlijk eten centraal. In samenwerking met Restaurant Blumé presenteren wij elke twee maanden een nieuw TIJDSmenu. We trappen af met het thema "Burgers & Beers" voor een unieke en smaakvolle ervaring. Laat u verrassen door culinaire hoogstandjes en seizoensgebonden lekkernijen.

Vanaf zaterdag 17 februari gaat ons menu in.

Bekijk ons TIJDSmenu