Ontbijt.jpg
Burgers&Beers.jpg
DinerCorps.jpg
DSCF2650 (1).jpg

De Brasserie

Ontbijt

Rustig ontwaken in de mooiste stad van het noorden. Het zachte zonlicht op je gezicht, tijd voor een verfrissende douche. Dit wordt een goede dag! En om de dag extra goed te beginnen, geniet je in alle rust van een heerlijk versbereid ontbijt in De Brasserie, dat met aandacht en liefde is samengesteld door onze chef. Hier proef je lokale en eerlijke producten, direct aan tafel geserveerd.
Dus neem je tijd, laat je verrassen en geniet!

Doordeweeks tussen 7.00 en 10.30 uur en in het weekend tussen 8.00 en 11.30 uur.


Lunch

Lekker happen doen we ook ’s middags. Want vanaf 12.00 uur kun je bij ons terecht voor een uitgebreide lunch van de kaart. Wat dacht je van onze specialiteit de Garde Burger, een Groninger mosterdsoep of een van onze heerlijke sandwiches?

Onze favoriet? Dat moet toch wel het CDG 12-uurtje zijn. Een complete en uitgebreide lunch, met luxe en ambachtelijke producten. Perfect voor als je niet kan kiezen.

Bekijk hier onze lunchkaart

 

Diner

In De Brasserie staat goed, rijk en eerlijk eten centraal. In samenwerking met Restaurant Blumé presenteren wij elke twee maanden een nieuw TIJDSmenu.
Het huidige thema is "Een Caribische Zomerbries" voor een unieke en smaakvolle ervaring. Laat u verrassen door culinaire hoogstandjes en seizoensgebonden lekkernijen. Geopend voor diner op woensdagen t/m zaterdagen.

Bekijk ons TIJDSmenu