Pop-up restaurant
Souterrain 1634
Na het succes van ’t Tuintje van Halbert afgelopen zomer opent Restaurant Blumé opnieuw een uniek pop-up restaurant. Dit keer speciaal voor de flexitariër, want wie denkt er tegenwoordig niet na over bewust eten? Op een plek vol historie en karakter: Het Souterrain van Hotel Corps de Garde.
Chef Henrice Dijks (Restaurant Blumé) heeft samen met onze collega Jarno (Hotel Corps de Garde) een bijzondere menukaart ontwikkeld, waarin groenten de absolute hoofdrol spelen.
Wat kun je verwachten?
Een selectie van verfijnde vegetarische gerechten boordevol gastronomische smaken. Je kiest zelf hoeveel gangen je wilt, en bepaalt daarmee hoe jouw menu eruitziet en wat je gaat eten. Liever niet volledig vegetarisch? Geen probleem! We hebben ook aan de flexitariër gedacht. Bij ons geen klassieke supplementen als friet of sla, maar zorgvuldig bereide vis- en vleesgerechten die je als aanvulling kunt bestellen, op onze eigen manier.
Geniet in een intieme setting van een avond vol smaak, waarin groenten niet de uitzondering zijn, maar juist schitteren in de hoofdrol.
Beschikbaar in de hele maand november, op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.





