Pop-up restaurant

Souterrain 1634

Na het succes van ’t Tuintje van Halbert afgelopen zomer opent Restaurant Blumé opnieuw een uniek pop-up restaurant. Dit keer speciaal voor de flexitariër, want wie denkt er tegenwoordig niet na over bewust eten? Op een plek vol historie en karakter: Het Souterrain van Hotel Corps de Garde.


Chef Henrice Dijks (Restaurant Blumé) heeft samen met onze collega Jarno (Hotel Corps de Garde) een bijzondere menukaart ontwikkeld, waarin groenten de absolute hoofdrol spelen.


Wat kun je verwachten?

Een selectie van verfijnde vegetarische gerechten boordevol gastronomische smaken. Liever niet volledig vegetarisch? Geen probleem! Bij ons geen klassieke supplementen als friet of sla, maar zorgvuldig bereide vis- en vleesgerechten die je als aanvulling kunt bestellen, op onze eigen manier.

Geniet in een intieme setting van een avond vol smaak, waarin groenten niet de uitzondering zijn, maar juist schitteren in de hoofdrol.


Beschikbaar in de hele maand november, op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.


Rood bakstenen gebouw met pilaren en een donker dak, met een vlag in de lucht, in een zonnige straat in een Europese stad.
Een kok giet romige saus over een bord met groenten en een aangebraden gerecht, klaar voor een maaltijd.
Een man in een wit overhemd oogst bladgroenten in een zonnige tuin en vult een gevlochten mand.
Een gouden muur met de cijfers
Een ober schenkt een drankje in voor een stel aan een tafeltje in een restaurant.
Slaapkamer met een blauwe muur, gele accenten, open haard, grote ramen en een bed met blauwe kussens.