Boek nu je paasbrunch
Hotel Corps de Garde
image

Boek nu je paasbrunch

Wie Pasen zegt, zegt brunchen.

Bij ons in De Brasserie kunt u terecht vanaf 12.00 uur om te genieten van een heerlijke paasbrunch op zowel eerste als tweede Paasdag.

Kom langs en laat u verwennen! 

€ 39,95 voor volwassenen.
€ 19,95 voor kinderen t/m 12 jaar.

Inclusief koffie, thee, en een mimosa vooraf!

Reserveer nu alvast een tafel door te bellen naar +31 50 314 5437 of stuur een mail naar info@hotelcorpsdegarde.nl

Voorkant HCdG.jpg
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Waar Groningen begint

Hotel Corps de Garde is gevestigd in een authentiek en historisch pand in de Oude Boteringestraat. Een pand dat in de 17e eeuw diende als wachthuis voor militairen en stadwachters om de stad te bewaken. Voor maar liefst 5780 florijnen werd het ontwerp van timmerman Berent Geerts werkelijkheid. In de 18e eeuw werd de topgevel vervangen door een kroonlijst, die tot op heden nog steeds duidelijk zichtbaar is. Het pand kreeg begin vorige eeuw dan ook dichterlijk de bijnaam ‘de krijgsmacht op kolommen’ terwijl stadjers spraken over ‘Kortegaard’. Na een grote renovatie in 2021 is het pand omgetoverd tot boetiekhotel waar de eeuwenoude elementen samenkomen met het moderne en kleurrijke leven.

Hier komen verleden, heden en toekomst samen. Koesteren we de kracht van tijd, de verhalen en sporen uit het verleden om zo het huidige drukke tijdsbesef even los te laten. Hotel Corps de Garde is de perfecte plek voor het begin van jouw avontuur om alles wat Groningen biedt te ontdekken: dit is waar Groningen begint.

Team Corps de Garde