Boek nu je paasbrunch
Hotel Corps de Garde
image

Boek nu je paasbrunch

Wie Pasen zegt, zegt brunchen.

Bij ons in De Brasserie kunt u terecht vanaf 12.00 uur om te genieten van een heerlijke paasbrunch op zowel eerste als tweede Paasdag.

Kom langs en laat u verwennen! 

€ 39,95 voor volwassenen.
€ 19,95 voor kinderen t/m 12 jaar.

Inclusief koffie, thee, en een mimosa vooraf!

Reserveer nu alvast een tafel door te bellen naar +31 50 314 5437 of stuur een mail naar info@hotelcorpsdegarde.nl

Souterrain

Zakelijk

Welkom bij Hotel Corps de Garde, waar zakelijk comfort samengaat met uitmuntende voorzieningen voor een geslaagd verblijf. Of je nu op reis bent voor een vergadering, een evenement of gewoon een ontspannen overnachting, wij streven ernaar om jouw zakelijke ervaring te optimaliseren.

Geniet van een goede nachtrust in onze stijlvolle en comfortabele kamers. Blijf verbonden en productief met gratis wifi en een handig bureau op de kamer. Maak gebruik van onze moderne faciliteiten voor succesvolle bijeenkomsten.

Maak je zakelijke bijeenkomst compleet met een borrel in het Souterrain, een lunch of diner in De Brasserie of een culinaire ervaring in restaurant Blumé. Blumé is namelijk door meerdere experts benoemd als Michelin Experience en kreeg een vermelding in de MICHELIN Gids.

Ontdek de perfecte balans tussen werk en ontspanning bij Hotel Corps de Garde. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak je zakelijk verblijf onvergetelijk!

Neem contact op